Florin Plămadă și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești

Suceveanul Florin Plămadă și-a reziliat zilele trecute contractul cu gruparea de Liga a II-a Petrolul Ploiești, la care a ajuns în vara anului trecut.

Fotbalistul rădăuțean Florin Plămadă este în căutarea unei noi provocări după ce la mijlocul acestei săptămâni s-a despărțit de Petrolul Ploiești, formație angrenată în lupta pentru promovarea în Liga I.

Cea de-a doua aventură a fundașului central în vârstă de 26 de ani pe stadionul „Ilie Oană” n-a durat decât o jumătate de an. În această perioadă a fost utilizat în 15 meciuri, dintre care 13 ca titular, reușind să înscrie și un gol, în poarta Chindiei Târgoviște.

Printre posibilele destinaţii ale lui Florin Plămadă se află şi ACS Poli Timişoara, noua echipă pe care o antrenează Valeriu Răchită, cei doi colaborând foarte bine în urmă cu 9 ani, la Petrolul Ploiești.

Florin Plămadă a fost lansat în fotbalul mare de Rapid CFR Suceava, ajungând să evolueze ulterior pentru CS Otopeni, FC Botoșani, CSMS Iași și Petrolul. Fost internațional de tineret al României, Florin Plămadă a strâns până acum 77 de meciuri în Liga I.

Articolul precedentSuceveanul Alin Firfirică, cel mai bun atlet român al anului 2018
Articolul următorPNL a lansat o campanie pentru susținerea Autostrăzii Unirii