O femeie a fost violată în grup și bătută groaznic, de cinci indivizi, în pădurea de lângă comuna suceveană Adâncata.

Băuți bine, cinci tineri din comuna suceveană Adâncata au bătut cu sălbăticie mama a doi copii, pe care au batjocorit-o. Femeia violată a încasat zeci de lovituri din partea agresorilor care apoi au trimis-o acasă în pielea goală.

Pentru fapta pe care au comis-o la sfârșitul lunii iunie a anului trecut, cei cinci bărbați au fost condamnați la peste 60 de ani de închisoare.

Potrivit procurorilor, victima, o femeie de 38 de ani, care este mama a doi copii dați în plasament, a fost luată cu forța de agresori. Este vorba despre cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 și 28 de ani.

Aflați sub influența alcoolului, indivizii au dus-o pe femeie într-o pădure din apropierea localității, unde au bătut-o și au abuzat-o sexual. După ce a fost violată în grup, femeia a fugit din pădure, dezbrăcată, pentru a ajunge acasă.

Doi dintre agresori sunt chiar rude prin alianţă cu femeia pe care au batjocorit-o.

Judecătoria Suceava a decis să îi condamne pe cei cinci la pedepse cuprinse între 8 şi 12 ani şi 6 luni de închisoare. Astfel, Mihai Costel Onofrei (21 de ani) a fost condamnat la 12 ani şi 6 luni de închisoare, Andrei Vasile Stanciu a primit 12 ani de închisoare, Marian Vasile Chelariu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, iar Iulian Marian Muha şi Florin Gheorghiţă Onofrei au fost condamnaţi la câte 8 ani de închisoare.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Articolul precedentCopilul jandarmeriţei omorâte pe trecerea de pietoni va fi transferat cu un elicopter SMURD la Bucureşti
Articolul următorCod galben de vânt pentru zona de munte a județului Suceava