Pompierii suceveni au salvat o femeie care a intrat în râul Siret și nu care nu mai avea putere să înoate la mal. Totul s-a petrecut pe raza orașului Dolhască, duminică după-amiază.

Salvatorii de la Punctul de Lucru Dolhasca, cu echipajul SMURD și autocamionul cu barca pneumatică s-au deplasat imediat spre locul indicat de martori. Primii ajunși, au fost pompierii militari de pe ambulanța SMURD.

Imediat unul dintre membrii echipajului a sărit în apă și s-a îndreptat spre victimă, care se menținea la suprafață cu ultimele puteri. Acesta a prins-o și a adus-o pe femeie în siguranță la mal, de unde colegii săi au preluat-o și au transportat-o la ambulanță, acordându-i primul ajutor medical.

Ulterior, femeia în vârstă de 28 de ani, conștientă, cu agitație psihomotorie, a fost transportată la spitalul din Fălticeni pentru investigații suplimentare.

„Pompierul care a sărit în apă și a salvat-o pe tânără n-a vrut să i se facă publică identitatea. Vă spunem doar că îl cheamă Marius și face parte din marea familie a eroilor anonimi”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Articolul precedentO bătrână a fost găsită moartă în curtea casei
Articolul următorȚigări în valoare de 140.000 de lei, abandonate de contrabandiști