Competiția se desfășoară în perioada 12 –14 mai, în Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv din Suceava și în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din Suceava, jocurile începând luni, 13 mai, ora 09.00.

Ministerul Educației Naționale, prin Federația Sportului Școlar și Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, Federația Română de Handbal, Clubul Sportiv Universitatea din Suceava, Asociația Județeană de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava și Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava,  organizează etapa finală a Campionatului Național Universitar de Handbal Masculin.

Aceasta este a III-a ediție organizată la Suceava, primele două ediții fiind câștigate de  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, care, în 2017, a reprezentat România la Campionatul European Universitar de Handbal Masculin, desfășurat în Malaga, Spania, obținând titlul de Campioană Europeană. În 2018, echipa de handbal a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat, din nou, la Campionatul European Universitar de Handbal Masculin, care s-a desfășurat în Coimbra, Portugalia, obținând locul III.

În acest an, vor participa șase echipe reprezentative din următoarele centre universitare: Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Universitatea Transilvania din Brașov

Universitatea Politehnica din București, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Universitatea „Ovidius” din Constanța și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Articolul precedentAutoturism răsturnat pe cupolă pe raza localității Milișăuți FOTO
Articolul următorDoi copii și mama acestora au ajuns la spital intoxicați cu gaz metan