Două femei au murit, în cursul zilei de vineri, din cauza hipotermiei. Una dintre acestea a fost găsită căzută pe marginea drumului, fiind acoperită cu un strat de zăpadă. A doua persoană decedată a intrat în hipotermie după ce a stat în locuința neîncălzită. 

Vineri dimineață, un localnic din comuna Dragușeni a anunțat la 112 faptul că a găsit o femeie cazută pe stradă și este posibil ca aceasta să fie decedată.

Bărbatul în timp ce curăța zăpada de pe drumul din fața locuinței sale, a gasit-o pe femeia de 64 de ani, din municipiul Pașcani, cazută pe marginea drumului și acoperită cu un strat subțire de zăpadă.

La fața locului a ajuns un echipaj medical. Cadrele medicale au stabilit că femeia era moartă de doua-trei ore. Potrivit localnicilor aceasta locuia fără forme legale în comuna Dragușeni, în casa părintească. Femeia era cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice. Ea a fost vazută de săteni joi seara, în jurul orei 20.00, la un bar din zona, în stare avansată de ebrietate. La examinarea externă, cadavrul nu prezenta semne de violență pe suprafața corpului.

Trupul neinsuflețit a fost depus la morga Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

A doua persoană decedată, o femeie de 78 de ani, din municipiul Suceava, a fost adusă la Spitalul Județean Suceava din propria casă în comă și cu hipotermie medie. După câteva ore aceasta a murit în unitatea spitalicească. Medicii de la UPU au anunțat polițiștii.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bătrâna locuia împreună cu cei doi fii ai săi, ambii fără ocupație și cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice. Vineri, in jurul orei 17.00, femeia a fost preluată de la domiciliu și transportată cu ambulanța la UPU, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, iar in jurul orei 19.50, cadrele medicale au constatat decesul batrânei.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuarii necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Articolul precedentNoile pașapoarte s-au pus în circulație. Cetatea Sucevei pe una dintre pagini
Articolul următorFocuri de armă. Polițiștii căjvăneni au fost amenințați cu bolovani