Cristian Cuciurean, noul șef al IȘJ Suceava. Gheorghe Lazăr, eliberat din funcție

Inspectorul şcolar general adjunct Cristian Cuciurean a fost numit la șefia IȘJ Suceava după eliberarea din funcție a lui Gheorghe Lazăr printr-o decizia a ministrului Ecaterina Andronescu.

Schimbare la șefia Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Inspectorul școlar general Gheorghe Lazăr a fost eliberat din funcție printr-un ordina al Ministrului Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu. În locul lui, la șefia IȘJ Suceava a fost desemnat inspectorul școlar general adjunct Cristian Cuciurean (foto).

Cristian Cuciurean va asigura interimatul la conducerea ISJ Suceava până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al instituţiei. Cristian Cuciurean a mai deţinut funcţia de inspector şcolar general al judeţului Suceava în anul 2012, timp de câteva luni și a mai fost în această funcție și în aprilie 2018.

Profesorul Gheorghe Lazăr a ocupat funcţia de inspector şcolar general al ISJ Suceava din mai 2012, cu o pauză în luna aprilie 2018. Cristian Cuciurean este consilier județean și vicepreședintele organizației municipale Câmpulung Moldovenesc a PSD.

Articolul precedentPeste 2.100 de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare
Articolul următorAdolescent ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat să aprindă focul cu benzină