Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi seară, încă trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre trei bărbați de 34, 71 și respectiv 81 de ani din județul Suceava.

Primaul deces este al unui bărbat de 81 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Suceava în data de 21 martie în Secția Medicală cu diagnostic de bronhopneumonie nespecifică. Acestuia i s-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 23 martie și a fost confirmat pozitiv în data de 25 martie. Pacientul a decedat în data de 30 martie.

Al doilea deces este al unui bărbat de 34 de ani, care a fost internat în Spitalul Județean Suceava în data de 26 martie în Secția Nefrologie cu diagnosticul de boala renală std final. Pacientului i s-au recoatat probe pentru COVID 19 în data de 27 martie și a fost confirmat pozitiv în data de 02 aprilie. Bărbatul s-a stins din viață în data de 28 martie.

Al treilea deces este al unui bărbat de 71 de ani, care a fost internat în SJU Suceava în data de 26 martie în Secția Nefrologie cu diagnosticul de boală renală std final. Pacientului i s-au recoltate probe pentru COVID 19 în data de 27 martie și rezultatul a fost confirmat pozitiv în data de 02 aprilie. Bărbatul a decedat în data de 28 martie.

Numărul deceselor persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 115 la nivel național.