Constantin Boliacu a promovat concursul pentru șefia Casei de Pensii Suceava

constantin boliacu

Directorul interimar al Casei de Pensii Suceava, Constantin Boliacu (ALDE), a promovat concursul pentru fixarea pe funcție.

Constantin Boliacu a promovat examenul pentru funcţia de director al Casei Judeţene de Pensii Suceava, funcţie pe care o deţinea cu titlu interimar. Concursul de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de director executiv al Casei de Pensii Suceava a fost organizat pe 30 ianuarie, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Pentru ocuparea acestei funcţii s-au înscris doi candidaţi, Constantin Boliacu și Ioan Barbă. La proba de selecţie a dosarelor au fost declaraţi admiși ambii candidaţi, însă la proba scrisă și la interviu Ioan Barbă nu s-a mai prezentat. În urma examenului scris, Constantin Boliacu a promovat concursul cu 92,4 puncte la examenul scris și 86,2 puncte la proba interviului.

Constantin Boliacu este de profesie economist și a fost numit director executiv interimar al Casei Judeţene de Pensii la sfârșitul lunii noiembrie 2017. Înainte de a prelua conducerea acestei instituţii, Constantin Boliacu a ocupat postul de director financiar contabil al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar în perioada 2012 – 2016 a avut un mandat de consilier judeţean.

Articolul precedentAmendă de 5.000 lei pentru 460 pachete cu țigări de contrabandă FOTO
Articolul următorVIDEO Gafa lui Gheorghe Flutur la premierea elevilor olimpici: a încurcat astronomia cu gastronomia