Competiție internațională de artă fotografică, la Muzeul Bucovinei

Salonul Internațional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III” a ajuns la cea de-a XV-a ediție. La concurs se pot înscrie participanți din țară și străinătate.

Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina organizează a XV-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică BUCOVINA MILENIUL III, sub înaltele patronaje FIAP şi AAFR.

Salonul are ca tematică în acest an secţiunile „open” şi „nature”. Participarea este liberă și sunt invitați să participe artiști fotografi profesioniști și amatori din țară și din străinătate. La fiecare secţiune, participanţii se pot înscrie cu maximum patru lucrări.

Anul trecut s-au înscris în competiţie 433 de artişti fotografi din 47 de ţări.

Data limită de trimitere a lucrărilor este 15 octombrie 2018, în format electronic, pe adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii precum și metodologia de înscriere la salon pot fi găsite pe pagina de internet a Muzeului Bucovinei.

Juriul ediției este format din Csaba BALASI, preşedinte, Herbert GMEINER din Austria, Virgilio BARDOSSI din Italia, Petru GEMĂNARU din România și suceveanul Victor RUSU.

Vernisajul va avea loc la Muzeul Bucovinei. Perioada de expunere va fi în lunile decembrie 2018 – ianuarie 2019.

 

Articolul precedentSe lucrează la reabilitarea trotuarelor, aleilor de acces și la crearea de noi parcări pe strada Curtea Domnească FOTO
Articolul următorCaravana Booktubers on Tour ajunge joi la Suceava