Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi dimineață, o atenționare nowcasting cod galben pentru zona joasă a județului Suceava.

Avertizarea este valabilă până la ora 11.00 și sunt vizate și județele: Vaslui, Bacău-zona joasă, Vrancea-zona joasă, Botoșani, Nemț-zona joasă, Galați și Iași.

Potrivit meteorologilor se va semnala ceață care reduce vizibilitatea, local sub 200 m, izolat sub 50 m. De asemenea, vor fi condiții de burniță sau ploaie slabă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis și un cod galben de vânt,  valabil până la ora 16.00, pentru zona de munte a județului Suceava.

Se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze de 70…80 km/h, iar la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor atinge 90…100 km/h. Fenomene asociate : în zona înaltă (peste 1800 m), transport de zăpadă ce va reduce vizibilitatea.

UPDATE

Meteorologii au emis un nou cod de ceață care este valabil până la ora 19.00, pentru zona joasă a județului Suceava. Atenționarea este valabilă și pentru județele: Bacău- zona joasă, Vrancea- Focșani, Adjud, Mărășești, Vulturu, Suraia, Vânători, Țifești, Ruginești, Garoafa, Pufești, Ploscuțeni, Răstoaca, Biliești, Nănești,  Botoşani,  Neamţ: zona joasă,  Galaţi: Tecuci, Liești, Matca, Umbrărești, Cosmești, Munteni, Barcea, Brăhășești, Ghidigeni, Drăgănești, Ivești, Nicorești, Gohor, Țepu, Negrilești, Buciumeni, Poiana, Movileni și Iași
Se va semnala ceață care reduce vizibilitatea, local sub 200 m, izolat sub 50 m. Fenomene asociate: burniță.

Articolul precedentStulpicani. Șofer atât de beat încât nu a putut sufla în etilotest
Articolul următorAproape 260.000 de apeluri la 112, anul trecut