Începând cu luna aprilie, clienții Delgaz Grid din județele Suceava, Bacău, Botoșani, Iași, Neamț și Vaslui, vor fi anunțati prin intermediul unui nou canal despre întreruperile planificate în alimentarea cu energie.

Astfel, ei vor primi un SMS cu cel puțin 48 de ore înainte de lucrarea efectivă la sistemul de distribuție a energiei electrice. Mesajul conține informații cu privire la zona vizată de lucrări și perioada de timp în care se estimează că va fi afectată alimentarea cu energie electrică.

Datele privind întreruperile planificate în alimentarea cu energie electrică se mai găsesc şi pe portalul www.delgaz.ro, secţiunea Energie electrică/ Informaţii utile/ Întreruperi programate. Aplicaţia online unde se regăsesc aceste informaţii a fost îmbunătăţită şi permite accesul mai uşor al clienţilor la datele privind întreruperile programate din fiecare judeţ. Odată selectată zona de interes, clienţii pot obţine informaţii complete: toate întreruperile din ziua respectivă, din săptămâna curentă sau dintr-o localitate anume.

Articolul precedentFostul europarlamentar Petru Luhan, trimis în judecată de DNA
Articolul următorȚigări de contrabandă de aproape 130.000 de lei găsite într-un garaj de pe raza localității Lupcina FOTO