Cinci focuri de armă la frontieră pentru reținera unor contrabandiști de țigări. Suspecții au fugit în Ucraina. Luni, în jurul orei 20.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a observat trei persoane care transportau, de la frontiera de stat spre localitatea Vicovu de Sus, mai multe colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, iar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit către teritoriul ucrainean.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce,  polițiștii de frontieră au tras cinci focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite mai multe colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în  urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 5.740 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.Țigările în valoare de 67.100 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă  a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentO nouă ediție a evenimentului cultural „Simfonii de Toamnă”, pe 13 septembrie
Articolul următorUn tânăr a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un copac