CFR Călători va lansa oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019, în perioada 8 ianuarie – 28 februarie.

Astfel, iubitorii sporturilor de iarnă, și nu numai, vor beneficia de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Potrivit reprezentanților CFR Călători, reducerile vor fi de 25% de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a II-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și  de 31% – 56% zilnic, pentru călătoriile la clasa a II-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de  60,45 lei cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65  lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

Potrivit celor de la CFR Călători, tarifele sunt valabile de la data de 08 ianuarie 2019  şi include şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 lei.

Biletele la preţ redus se pot achiziționa: online de pe cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR și de la distribuitori autorizați(agenții de turism).

Articolul precedentTrei autoturisme au intrat în coliziune pe raza localității Milișăuți FOTO
Articolul următorTată și fiu, arestați după ce au atacat doi polițiști cu parul