Faptul ca micul dejun este cea mai importanta masa nu e un secret pentru nimeni, insa si pranzul si cina sunt importante. Totusi, daca vrei sa slabesti, este musai sa stii cand sa le iei.

 

Conform unor specialisti de la Forza Supplements, prima masa a zilei ar trebui luata putin dupa ora 07:00, in vreme ce pranzul este potrivit la ora 12:40, iar cina in jurul orei 18:00, scrie Express.co.uk.

„Cheia pentru multi dintre cei care recurg la diete nu este cat de mult mananca, ci la ce ora o fac”, a explicat Lee Smith, managerul Forza Supplements. „Am descoperit ca orele cele mai bune sunt: 07:11 – pentru mic dejun, 12.38 – pentru pranz si 18:14 – pentru cina”, a adaugat acesta.

Conform expertilor de la Forza Supplements, micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, intrucat ii ajuta pe oamenii care respecta aceasta regula sa renunte la cantitatea de alimente consumata pe parcursul zilei. Ba mai mult, cina este musai sa fie luata inainte de ora 19:00, intrucat le va fi mult mai usor sa slabeasca.

„Cel mai important mesaj este acela ca nu trebuie sa renunti la niciuna dintre mese si sa nu iei cina foarte tarziu. (…) Ultima masa a zilei trebuie sa fie si cea mai usoara si trebuie servita cu cel putin trei ore inainte de a merge la culcare”, a precizat Lee Smith in cele din urma.

Articolul precedentDescoperire arheologica epocala. Tot ce se știa despre Europa primitivă și homo sapiens este dat peste cap
Articolul următorNinsorile abundente și viscolul fac ravagii în țară: zeci de familii IZOLATE. Șoselele, BLOCATE de zăpezi și copaci căzuți