Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă(AJOFM) Suceava a organizat vineri, 19 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul a avut loc simultan în Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Numărul total al persoanelor participante a fost de 1260 (612 la Suceava, 232 la Fălticeni, 284 la Rădăuți, 132 la Câmpulung Moldovenesc). La eveniment au participat 146 de angajatori care au oferit 1.108 locuri de muncă.

Aproape 570 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, iar alte 33 au fost încadrate pe loc.

„Angajatorii participanți la actuala ediție a bursei s-au declarat încrezători în reușita demersului de recrutare, cu excepția celor care activează în domeniul asigurărilor. O participare inedită, în urma colaborării cu Penitenciarul Botoșani, a fost grupul de 14 persoane care urmează să se elibereze din detenție în perioada următoare. Ei au susținut interviuri cu angajatori din domeniul construcțiilor și a prelucrării lemnului. Firmele care au declarat că au candidați ce întrunesc  condițiile de angajare, activează în domeniul industriei alimentare, restaurante, prelucrarea lemnului, activități de protecție și gardă, tipărire, fabricarea autovehiculelor, colectarea deșeurilor”, a precizat Dănuț Burgheaua, director executiv AJOFM Suceava.

Articolul precedentCiocănești. Un muncitor care săpa un șanț a găsit un proiectil
Articolul următorIzvoarele Sucevei. Zece colete cu țigări de aproape 120.000 lei abandonate de contrabandiști