Larisa Mihaela, fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni, are nevoie de sprijin financiar pentru recuperare.

„Pentru depăşirea momentelor grele cu care se confruntă familia îndoliată si recuperarea fetiței fac un apel umanitar pentru sprijin financiar în ceas de grea suferinţa, colegilor, celor care au cunoscut-o şi tuturor oamenilor de bine, să ajute familia acesteia cu fonduri băneşti, pe măsura posibilităţii fiecăruia.

Eventualele sume pot fi depuse în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel”, este mesajul postat de facebook de Airinei Oliviu.

Fetița în vârstă de doar un an și jumătate și mama acesteia au fost spulberate pe o trecere de pietoni din municipiul Suceava. În urma impactului foarte puternic femeia, în vârstă de 40 de ani, a murit, în timp ce copila acesteia a fost grav rănită.

În momentul de față Larisa Mihaela este internată la Spitalul Marie Curie din București.

 

 

 

 

 

 

Autorul accidentului, un tânar în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile.

În vârstă de 40 de ani, maior Irina Airinei  a fost purtător de cuvânt și ofițer specialist în cadrul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi Petru Rareș Fălticeni din anul 2009. În momentul producerii accidentului femeia, care se afla în concendiu de creștere a copilului, se plimba împreună cu fetița de un an și jumătate.

Articolul precedentCod portocaliu de vreme severă imediată pentru zona de munte a județului Suceava
Articolul următorUn bărbat a murit ars de viu în propria casă, la Câmpulung Moldovenesc