Un bărbat a trecut cu coşul plin de casele de marcat ale unui magazin de tip „cash and carry” din Suceava, pe culoarul destinat clienţilor fără cumpărături; iar acum este cercetat pentru furt.

Poliţia Suceava a fost sesizată, vineri, prin 112, de agentul de securitate al respectivului magazin, că o persoană a sustras mai multe bunuri.

Echipajul de poliţie care se ocupă de caz a identificat în camera destinată personalului de pază din cadrul magazinului un bărbat de 34 de ani, din Botoşani, care a sustras din interiorul magazinului mai multe bunuri alimentare şi de uz casnic în valoare de 451,98 lei.

Aceste bunuri au fost luate de cel în cauză din mai multe zone ale magazinului, iar ulterior a ieşit pe lânga casa nr.1, culoar destinat clienţilor fără cumpărături, fără a le mai achita, sustrăgându-le.

După casa de marcat, bărbatul a fost oprit de agentul de pază şi condus în camera destinată personalului de pază. Ulterior, a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei.

Prejudiciul, în valoare 451,98 lei, a fost recuperat în totalitate, bărbatul achitând contravaloarea produselor.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „furt”.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentZboruri anulate sau relocate la Suceava din cauza ceţii dense
Articolul următorVirusul gripal face prima victimă: un bărbat din Suceava a murit în spitalul din Suceava