Un șofer inconștient a ajuns cu mașina în șanț după ce ținut cu tot dinadinsul să depășească un tir care circula în fața sa.

Depășirea la limită a fost surprinsă de o cameră video de bord. Evenimentul rutier a avut loc în cursul zilei de joi pe raza localității Milișăuți.

Pe imagini se vede cum șoferul unei Dacii Logan se angajează în depășirea tirului pe linie continuă și trecerea de pietoni. Șoferul inconștient continuă depășirea chiar dacă se apropia de o curbă la dreapta, unde vizibilitatea era aproape de zero, și este surprins de apariția de pe contrasens a altui tir.

Acesta trage puternic de volan, evitând în ultimul moment impactul frontal, și ajunge cu autoturismul în șanțul de pe partea dreaptă a drumului. Potrivit martorilor, în urma evenimentului rutier nicio persoană nu a fost rănită.

Polițiștii au stabilit că la volanul autoturismul Daciei Logan s-a aflat un bărbat în vărstă de 79 de ani, din municipiul Suceava. Bătrânul a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile. De asemenea, bărbatului i s-au aplicat patru sancțiuni contravenționale în valoare de 1.160 de lei.

Sursă video youtube Ziarul de Vaslui

Articolul precedentTibi Ușeriu a încheiat cursa Montane Yukon Arctic Ultra!
Articolul următorAlcool și țigări de contrabandă confiscate în urma unor pecheziții