Un bărbat de 58 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost prins în timp ce vărsa zerul provenit de la o fabrică de prelucrare a laptelui, în râul Suceava. 

Alarma a fost dată de un localnic care a sunat la 112 și a anunțat că o persoană cu un tractor varsă zer în râul Suceava.

Polițiștii au stabilit că joi, în jurul orei 12.30, bărbatul de 58 de ani s-a deplasat cu tractorul, având ataşată o vidanjă, transportând zer de la o fabrică de prelucare a laptelui din Vicovu de Sus, pe care l-a deversat în râul Suceava.

În cauză s-a solicitat intervenţia lucrătorilor specializaţi din cadrul Gărzii de Mediu Suceava şi a Apelor Române, ocazie cu care aceştia s-au deplasat la locul producerii evenimentului.

În urma constatărilor efectuate de către lucrătorii specializaţi, urmează a se lua măsura sancţionării contravenţionale faţă de persoana juridică.

Totodată, s-a stabilit că tractorul nu era înmatriculat, fapt pentru care s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Articolul precedentDupă ce l-au oprit pentru că nu purta centură, polițiștii au descoperit că șoferul era beat și nu avea permis de conducere
Articolul următorSucevean condamnat la închisoare cu executare pentru infracțiuni la regimul rutier