Un șofer prins beat la volan a fost imobilizat de polițiști. Bărbatul avea o alcoolemie de 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Luni, în jurul orei 02.00, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de supraveghere şi control al traficului rutier, pe strada Calea Cernăuți, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a procedat la oprirea pentru control a autoturismului marca Toyota.

La observarea echipajului de poliție conducătorul autoturismului a virat brusc stânga, în parcarea unei societăți comerciale de pe raza orașului Vicovu de Sus.

Șoferul, fiind într-o stare avansată de ebrietate, a refuzat să prezinte documentele personale și ale autoturismului, totodată acesta nu a respectat indicațiile polițistului rutier de a coborî din autoturism, fapt pentru care s-a procedat la imobilizarea acestuia și conducerea sa la sediul poliției.

Polițiștii au stabiblit că este vorbat de un bărbat de 32 ani din oraşul Vicovu de Sus. Întrucât emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest din dotare, rezultând valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Articolul precedentUn tânăr de 19 ani a băut antigel pentru că l-a părăsit iubita
Articolul următorAu spart un chioșc de ziare din municipiul Suceava și au furat cinci cărți