Agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “tâlhărie calificată”, “lipsirea de libertate în mod ilegal” și “distrugere”

Incidentul s-a petrecut, duminică dimineață, pe raza localității Mitocu Dragomirnei. Un tânăr de 20 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, împreună cu un amic s-au deplasat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o discoteca de pe raza satului Poiana, comuna Zvoriştea, cu o maşină de ocazie. Cei doi tineri au stat la discotecă până în jurul orei 04.00, după care s-au hotărât să plece pe jos spre domiciliu. După ce au parcurs aproximativ 200 metri pe DC 54 din satul Poiana, aceștia au observat un autoturism deplasându-se în aceeaşi direcţie, motiv pentru care i-au făcut semn conducătorului auto să oprească.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, din comuna Zvoriștea, a oprit şi i-a luat pe cei doi în autoturism. Tinerii i-au spus conducătorului auto să îi ducă până în localitatea Mitocu Dragomirnei, acesta fiind de acord.

Când au ajuns la destinație, tânărul de 20 de ani, prin ameninţare l-a deposedat pe șofer de suma de 21 lei. Totodată acesta a zgâriat și bordul autoturismului.

Victima a sunat la 112 și agresorul a fost identificat de polițiști. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în CRAP din cadrul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentMinor accidentat grav pe o trecere de pietoni din Dumbrăveni
Articolul următorUn șofer a fost încătușat după ce s-a urcat mort de beat la volan și a încercat să fugă de poliție