Lecții gratuite de limba franceză pentru copii, la Biroul Francez Suceava

Biroul Francez situat în Casa Prieteniei din centrul municipiului Suceava organizează, în fiecare miercuri, cursuri gratuite de limba franceză pentru copii.

Biroul Francez anunță că miercuri, 20 februarie 2019, la ora 17.00, are loc activitatea săptămânală dedicată francofonilor și francofililor suceveni, „Le français, c’est facile !”.
Micuții vor repeta părțile corpului și îmbrăcămintea de iarnă, fiind ghidați de lectorul univ. dr. Mariana Șovea. Ne bucurăm și în această perioadă de prezența lectorului de limbă franceză, Maxence Caron, care va anima activitățile și va propune un joc de identificare a diferențelor, plecând de la imagini cu activitățile pe care copiii le fac iarna.

Activitatea este organizată în cadrul Biroului Francez, cu sprijinul Consiliului Județean Suceava și al Centrului de Reușită Universitară, sub coordonarea prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu, a lect. univ. dr. Mariana Șovea și a prof. gr. I Tamara Sabin, președinte al Asociației Seniorilor Bucovineni, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Asociația Alianța Franceză din Suceava.

Articolul precedentO femeie a fost găsită moartă pe o uliță din Fundu Moldovei. Aceasta mergea la priveghiul unei rude
Articolul următorCasa afaceristului Ștefan Mandachi a fost spartă de hoți