Peste 900 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 340.000 de lei au fost aplicate de polițiștii suceveni în perioada 10-17 ianuarie.

În această perioadă, au acţionat zilnic șase autospeciale radar. Poliţiştii au reținut 48 de permise de conducere (trei pentru alcool, cinci pentru viteză excesivă și 40 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras  25 de certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 902  sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (742) au fost aplicate la regimul rutier, 102 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar  58 pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  344.801 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 7.672 lei.

„Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor,  au fost prinşi în flagrant 11  autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de  2 persoane.În aceeaşi perioadă au fost depistate  3  persoane urmărite la nivel naţional”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

În aceeași perioadă, polițiștii suceveni au asigurat intervenția la 356 de  evenimente,  263 dintre acestea fiind semnalate prin SNUAU 112 şi au fost constatate 179 de infracțiuni.

Articolul precedentUn bărbat din Mănăstirea Humorului și-a ucis soția și apoi s-a sinucis
Articolul următorAmbulanță SMURD, implicată într-un accident rutier în municipiul Suceava FOTO