42 de șoferi au rămas fără permise de conducere în minivacanța de Revelion. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 180.000 de lei.

Potrivit lui Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Suceava, în perioada 29 decembrie – 02 ianuarie, au acţionat zilnic șapte autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. Poliţiştii au reținut 42 de permise de conducere (opt pentru alcool, patru pentru viteză excesivă și 30 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras  șase certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 363 de  sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (253) au fost aplicate la regimul rutier, 92 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar  20  pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  182.320 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 1.100 lei.

„S-a asigurat intervenția la 316 evenimente, 260 dintre acestea fiind semnalate prin SNUAU 112 şi au fost constatate 188 de infracțiuni. Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor,  au fost prinşi în flagrant 14  autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de  cinci persoane. În aceeaşi perioadă au fost depistate  patru  persoane urmărite la nivel naţional”, a precizat Ionuț Epureanu.

Articolul precedentUrmărit național prins pe Aeroportul Suceava
Articolul următorPlata taxelor și impozitelor locale se face începând cu 7 ianuarie la Primăria Suceava