Un incident șocant a avut loc marți, în jurul orei 13:00, în zona localității Vama din județul Suceava, unde un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost atacat de un urs. Victima a reușit să sune la 112 pentru a cere ajutor, raportând că a suferit răni la mâini și la un picior în urma atacului, care s-a petrecut în zona extravilană Sălătruc.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj al Jandarmeriei Montane și un echipaj SMURD, care au acordat bărbatului primele îngrijiri medicale. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc pentru tratament suplimentar și evaluare.

După incident, ursul nu a mai fost observat în zonă. Cu toate acestea, jandarmii au continuat să patruleze în perimetrul respectiv, folosind semnale acustice și luminoase pentru a se asigura că pericolul a trecut și pentru a descuraja revenirea animalului sălbatic. De asemenea, autoritățile și agențiile cu atribuții în domeniu au fost anunțate cu privire la acest incident.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentTU DECIZI. DATE BOMBĂ DE PE FRONTUL ALEGERILOR, ÎN SONDAJUL AVANGARDE – INSOMAR. CUM S-A SCHIMBAT PROFILUL ALEGĂTORULUI, CINE PREIA PUTEREA?
Articolul următorTU DECIZI! VIORICA DĂNCILĂ ÎL PUNE LA COLȚ PE CIOLACU: NICIO DECIZIE ÎN GUVERNUL ROMÂNIEI NU SE IA FĂRĂ CUVÂNTUL FINAL AL PREMIERULUI. CUM SĂ IA MEDITAȚII LA ECONOMIE?