O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost prinsă, marți după amiaza, după ce a furat un sutien dintr-un magazin de fashion dintr-un centru comercial sucevean. Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de agentul de pază al magazinului că a surprins o tânără care a sustras bunuri din  magazin.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a constatat că în camera destinată personalului de pază din magazinul respectiv era o tânăr de 17 ani care a sustras din magazin un sutien în valoare de 79.99 lei.

Din discuțiile purtate cu agentul de pază a reieșit că adolescenta a fost surprinsă în momentul în care a ieșit pe poarta de acces a magazinului întrucât s-a activat alarma.

 Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 Adolescenta a fost condusă la sediul Poliției municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor unde a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentPeste 16 milioane de euro se vor investi în rutele turistice din județul Suceava
Articolul următorCele mai ciudate reguli de circulație din lume. În ce țară trebuie să câștigi la loterie pentru a-ți înmatricula autoturismul