Un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Rădăuți, s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință, după ce a plecat la plimbare cu mașina mamei sale.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din localitate, autoturismul condus de un localnic de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Oamenii legii au stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminiciă, în jurul orei 00.30, tânărul de 18 ani a sustras cheile autoturismului din locuința de domiciliu, în timp ce mama acestuia, proprietara autoturismului, dormea.

Polițiștii au întocmit în cauză  dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

SURSĂrealitateadesuceava.net
Articolul precedentAstăzi se decide în Parlament soarta primarilor din toată țara
Articolul următorCHA CHA LITIX! Troleibuz în flăcări, în București