Un bărbat de 29 de ani din comuna Bălcăuți și fiica sa au suferit leziuni, după ce au sărit dintr-un tractor scăpat de sub control. Accidentul s-a petrecut pe raza localității Bălcăuți, vineri după-amiază.

În timp ce conducea tractorul, având atașată o remorcă încărcată cu resturi din construcții, deplasându-se pe drumul comunal neclasificat, nedeschis circulației publice, din cauza drumului pietruit, bărbatul a pierdut controlul utilajului care s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a drumului.

Bărbatul era în tractor împreună cu fiica sa minora, în vârstă de șase ani, iar în momentul în care a pierdut controlul utilajului, cei doi au sărit din vehicul pentru a se salva. În urma căzăturii aceștia au suferit mai multe politraumatisme. Victimele au fost preluate de un echipaj SMURD și au fost transportate la Spitalul Siret, iar ulterior au fost transferate la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate în acest caz de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  „vătămarea corporală din culpă”.

Articolul precedentȚigări ucrainene în valoare de peste 360.000 lei, confiscate la frontieră FOTO
Articolul următorO gospodărie a fost lovită de trăsnet, la Păltinoasa