Incident sângeros, miercuri la amiază, în localitatea suceveană Frătăuții Noi. O femeie de 25 de ani, cetățean italian, a fost înjughiată de o cumnată. Lama cuțitului s-a rupt și a rămas înfiptă în gâtul victimei.

Cele două femei au avut un conflict, iar cearta a degenerat. Una din ele, de 28 de ani, a pus mâna pe cuțit și a atacat-o pe cumnata sa. Agresoarea i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit, iar vârful cuțitului a rămas înfipt în zona cervicală.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. Victima se afla în stare gravă și cadrele medicale au decis transferul acesteia cu un elicopter la o clinică din Iași. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe aerodromul din Frătăuții Vechi.

Agresoarea a fost ridicată de polițiști pentru audieri. Aceasta a fost reținută pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de „omor”. În cursul zilei de joi femeia urmează să fie prezentată Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Victima venise în vacanță în România la casa concubinului său, cu care are doi copii. În momentul agresiunii, aceasta se afla în imobil împreună cu sora concubinului său.

Articolul precedentPercheziții de amploare. Hoții au furat cărți rare în valoare de 2 milioane de lire sterline
Articolul următorȘase mașini abandonate pe domeniul public, ridicate de Poliția Locală Suceava FOTO