Militarii  Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, cu trei autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier auto, din comuna Sadova.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat interiorul atelierului și o magazie din lemn, corp comun, cu pericol de propagare la clădirile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:30.
Au ars: interiorul halei pe 200 mp, aproximativ 100 mp din pereții tip „sandwich”, magazia din lemn pe 80 mp, patru autoturisme aflate în interiorul atelierului, instalația electrică și materiale de vopsitorie. S-au degradat învelitoarea din tablă a atelierului pe 200 mp, scule mecanice, un compresor și altele.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o casă de locuit și anexe gospodărești, cu bunurile aferente.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentIncendiu violent la gospodărie din Vatra Moldoviței (FOTO)
Articolul următorCOVID-19. Bilanțul deceselor de la începutul pandemiei a trecut de zece mii, dintre care 131 în ultimele 24 de ore