Un bărbat de 60 de ani s-a urcat beat și fără permis la volan. Individul a fost blocat în trafic de polițiști. Fratele acestuia a refuzat să se legitimeze și a făcut scandal, fiind imobilizat și încătușat de oamenii legii.

Duminică, în jurul orei 18.20, o patrulă de poliție a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN 17A pe raza localității Marginea, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune.

Autoturismul a fost blocat în trafic după aproximativ doi kilometri.

sursă foto facebook

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 60 de ani, ocazie cu care, în autoturism a fost identificat și fratele acestuia, un bărbat de 59 ani, din aceeași localitate, care se afla în stare avansată de ebrietate.

Fratele șoferului a început să vorbească urât cu polițiștii, iar la solicitarea de a înceta, a devenit violent, atât verbal, cât și fizic, fiind imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 lei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 60 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

sursă facebook

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, oamenii legii i-au solicitat acestuia să se supună testului cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Articolul precedentRezultatul final la referendum în Suceava: 94,36% au votat DA, prezență de 30,67%
Articolul următorUn șofer s-a răsturnat cu mașina după ce a intrat în gardul unui imobil, la Vama