A murit medicul veterinar Dănuț Susnovici, grav rănit într-un accident rutier

Medicul veterinar Dănuț Susnovici, lider al sindicatului din Primăria municipiului Rădăuți, a murit la patru zile după ce a fost grav rănit într-un accident rutier.

Accidentul în care a fost implicat medicul veterinar Dănuț Susnovici s-a produs duminică, 19 august. La ieșire din Rădăuți, pe DN 17A, bărbatul a pierdut controlul autoturismului Mercedes și a ieșit în decor. Mașina s-a izbit într-un indicator din beton, iar apoi în malul unui canal de irigații. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat înapoi pe carosabil.

Victima a rămas încarcerată și a fost extrasă de pompierii militari. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean de Urgențe Suceava. Rănile au fost însă prea grave, iar medicul veterinar a murit la patru zile de la accident.

Primăria Rădăuți a transmis un mesaj de condoleanțe după decesul fosului angajat. „Primăria municipiului Rădăuți deplânge dispariția fulgerătoare a colegului nostru , Susnovici Dănuț și transmite condoleanțe familiei!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

Corpul neînsuflețit este depus la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril”. Slujba de înmormâre va avea loc duminică, la ora 13.00, iar înhumarea va fi în cimitirul municipal Rădăuți.

Articolul precedentIncendiu puternic la un depozit de furaje din satul Corocăiești
Articolul următorJudețul Suceava, pe locul al treilea în topul național al angajărilor