În Spitalul Municipal Rădăuți joi dimineață erau internați  53 de pacienți cu COVID 19, dintre care șase cadre medicale, și 12 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, a transmis Prefectura Suceava. Cadrele medicale confirmate pozitiv sunt asimptomatice.

Totodată, în Spitalul Județean Suceava se aflau internați  431 pacienți, dintre care 139 cu COVID 19 și 292 pacienți non – COVID, iar în secția ATI erau internați un număr de zece pacienți.

Potrivit aceleiași surse, în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean nouă persoane diagnosticate cu COVID 19 și au fost externate 14 persoane.

Conform situației întocmite de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3010 persoane declarate vindecate.

Joi dimineață, se aflau în autoizolare la domiciliu 5447 de persoane și o singură persoană în carantină instituționalizată. Alte 21604 de persoane au ieșit din autoizolare și  3107 din carantină instituționalizată.