Pompierii militari de la detaşamentul Suceava au intervenit în ultimele 24 de ore pentru defrişarea şi înlăturarea mai multor arbori rupţi din cauza greutăţii zăpezii în municipiul reşedinţă, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a recomandat cetăţenilor să evite trecerea prin apropierea copacilor.

Potrivit ISU Suceava, în urma fenomenelor meteo, pompierii militari de la Detaşamentul Suceava au intervenit pentru defrişarea unor arbori care s-au rupt din cauza zăpezii abundente căzute în ultimele 24 de ore. Misiunile respective s-au desfăşurat în municipiul Suceava, pe strada Brădetului în zona Balada, pe strada Mircea Şeptilici în zona Serpentinelor şi în Parcul Curtea Domnească din zona centrală.

Totodată, reprezentanţii ISU Suceava au recomandat populaţiei să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, dar şi a stâlpilor, panourilor publicitare şi construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentZile libere 2023. Câte sărbători legale sunt și în ce zile pică fiecare
Articolul următor#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe făraș! Zarurile au fost aruncate: acuzații de spălare de bani – unde au dispărut 6 milioane de euro?