Vremea în data de 24 februarie este una rece, cu ploi și vânt puternic în multe zone din țară.

Astăzi vremea va fi în general închisă și va ploua în vestul, centrul şi nordul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în partea vestică a țării, dar și în zona Dobrogei. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 14 grade. În București vor fi condiții pentru ploi slabe, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla de la slab până la moderat, iar temperatura maximă, la amiază, va fi de 8, cel mult 10 grade.

La munte cerul va fi noros şi temporar se vor semnala precipitaţii mixte, mai intense noaptea în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali unde pe alocuri se vor acumula cantităţi de apă de peste 30 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, unde rafalele vor depăşi 100 km/h. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de ieri și vom avea 2 grade la Sinaia, 3 la Semenic, iar maxima de 5 grade se va înregistra la Predeal. 

Articolul precedentSărbătoare 24 februarie – Cruce cu negru în calendarul ortodox – Zi foarte importantă pentru credincioși
Articolul următor4 zodii înzestrate de Dumnezeu cu un DAR SPECIAL. Află dacă ești și tu una dintre ele