VIDEO Un incendiu violent a distrus o locuință din Câmpulung Moldovenesc. Proprietarii, plecați de o săptămână în străinătate

O locuință a fost distrusă de un incendiu violent observat cu întârziere pentru că nu era nimeni acasă, miercuri noapte, la Câmpulung Moldovenesc.

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, deoarece nu se afla nimeni în gospodărie, iar la sosirea echipajelor ardea casa de locuit, construită din BCA parterul și lemn mansarda, cu pericol de propagare la o anexă gospodărească. Incendiul a fost lichidat la ora 3:50.

Au ars mansarda și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 150 mp, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică, elemente de tâmplărie din PVC, dușumeaua din lemn a mansardei și altele. S-au degradat învelitoarea din tablă și parterul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă.

Articolul precedentAccident rutier cu cinci răniți pe raza localității Gălănești, în urma coliziunii dintre două autoturisme FOTO
Articolul următorLoturile naționale pentru Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică se pregătesc la Suceava