VIDEO Sute de suceveni au strigat „M**e PSD”, sâmbătă seară, la concertul E-AN-NA

Câteva sute de persoane dintre spectatorii care au participat, sâmbătă seară, la concertul formației E-AN-NA, au scandat deja celebrul mesaj împotriva principalului partid aflat la putere: „M**e PSD!”.

E-AN-NA a susținut un concert, sâmbătă seară, în cadrul festivalului Black & White Motorfest 2018. Evenimentul organizat de Chopper Academy MC Suceava a avut loc pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei.

Între două piese, solistul E-AN-NA i-a îndemnat pe spectatori să semneze pentru inițiativa cetățenească de modificare a Constituției „Fără penali în funcții publice”. Îndemnul a venit în contextul în care pe aleea de acces către eveniment se aflau voluntari care strângeau semnături.

La acel moment, câteva sute dintre spectatorii aflați la concert au început să scandeze „M**e PSD!”.

„Mai multă decât pot înghiți!”, a reacționat Andrei Oltean, solistul E-AN-NA.

„O să vreau să săriți toți și să vă imaginați cum îi călcați pe capete până nu mai mișcă”, a mai spus Andrei în prezentarea piesei Sârbă Ciobănească.

Sloganul anti-PSD a fost scandat și vineri seară, în timpul concertului Vița de Vie. Aceasta a fost reacția lui Adi Despot:

Articolul precedentVatra Moldoviței. Coliziune între un motoscuter și un autoturism FOTO
Articolul următorAccident mortal la Stulpicani. Un bărbat și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina într-un zid de piatră