VIDEO Știința Miroslava – Foresta Suceava: 4-0

Foresta Suceava a pierdut, sâmbătă, cu 4-0 (1-0), meciul disputat cu Știința Miroslava, în deplasare, contând pentru etapa a X-a a Seriei I a Ligii a III-a la fotbal, ediția 2018/2019.

Galben-verzii au suferit o corecția drastică, sâmbătă, pe Stadionul Uricani din comuna Miroslava, județul Iași. Știința Miroslava a câștigat cu 4-0 prin trei goluri marcate de Marin și unul de Iovu.

În minutul 24, Niga ia în brațe o minge pasată de un coechipier și arbitrul dictează liberă indirectă din șase metri. Alexandru Marin înscrie în colțul lung și stabilește scorul pauzei.

În minutul 58, Ichim pasează de pe dreapta, mingea ajunge la Marin care preia pe piept și îl lobează pe Niga din întoarce, printr-o semi-foarfecă.

Al treilea gol a fost înscris în minutul 64. Pe banda dreaptă, Iovu trece pe lângă noul-intrat Ghimp, intră în careu și înscrie cu exteriorul în vinclul de la colțul lung.

Scorul final este stabilit de Marin în minutul 69. Vlădeanu centrează pentru Sandu care prelungește în centrul careului la Marin. Atacantul Științei driblează fundașii centrale și înscrie cu un șut sub transversală.

Rezultatele etapei a X-a a Seriei I a Ligii a III-a, ediția 2018/2019:

CSM Paşcani – CSM Focşani: 0-2
CSM Râmnicu Sărat – Metalul Buzău: 0-2
Sporting Lieşti – KSE Târgu Secuiesc: 2-0
Ştiinţa Miroslava – Foresta Suceava: 4-0
Sănătatea Darabani – Şomuz Fălticeni: 2-3
Ceahlăul Piatra Neamţ – FC Botoșani 2: 2-1
Gloria Buzău – Bucovina Rădăuţi: 2-0
Suporter Club Oţelul – CSM Roman: 2-0

Articolul precedentUn autoturism a luat foc în trafic pe raza localității Horodniceni VIDEO
Articolul următorFOTO Gloria Buzău – Bucovina Rădăuți: 2-0