VIDEO Ludovic Orban: „Așteptăm o poziționare din partea UDMR”

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat duminică într-o vizită în județul Suceava. Șeful liberalilor a participat la slujba religioasă oficiată la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava, s-a întâlnit cu liderii liberali din județ la Casa de Cultură a Sindicatelor și a participat la evenimentele din Zilelor Sucevei în parcarea Iulius Mall și la Programul Ștefanian în Cetatea de Scaun a Sucevei.

La Cetatea de Scaun, Ludovic Orban a făcut o declarație de presă în care a anunțat că negociază cu parlamentari din toate partidele pentru a asigura numărul necesar de voturi pentru moțiunea de cenzură programată pentru miercuri, 27 iunie.

„Am purtat negocieri cu toate grupurile parlamentare, mai puțin, evident, grupul PSD. Am purtat negocieri individual cu parlamentari din coaliția majoritară și toate negocierile vor continua luni, marți și miercuri până la momentul votului. (…) Trebuie să ne concentrăm pe încercarea de a convinge cât mai mulți parlamentari să voteze cu noi, pentru că altfel vor fi complicii dezastrului care deja se profilează. (…) Așteptăm o poziționare din partea UDMR, nu mi se pare normal să stea alături de Dragnea, să-i acorde în continuare un cec în alb, să-l gireze cu voturile parlamentarilor UDMR, pentru că dacă fac asta nu vor ține cont de votul celor care i-au trimis în Parlament”, a spus Orban.

Pe de altă parte, Ludovic Orban a arătat că moțiunea de cenzură ar putea să nu fie aprobată dacă șefii PSD și ALDE le vor interzice parlamentarilor celor două partide să participe la vot.

Articolul precedentUn șofer a adormit la volan și a accidentat mortal un biciclist
Articolul următorVIDEO Cleopatra Căbuz și Constantin Mândrișteanu, cetățeni de onoare ai Sucevei