VIDEO Ironiile lui Crivăț despre protestul anti Bucovina Rock Castle

Crivăț, liderul trupei Bucovina, le-a mulțumit pentru reclama făcută festivalului celor doi suceveni care au cerut anularea Bucovina Rock Castle.

Trupa Bucovina a încheiat, duminică seară, ediția din acest an a festivalului Bucovina Rock Castle. Liderul trupei, Crivăț, a vorbit despre faptul doi suceveni au participat la ședința Consiliului Județean Suceava unde au cerut anularea festivalului pentru că ar promova satanismul.

„Vreau să-i aplaudați pe doi dintre oamenii care au făcut probabil cea mai bună reclamă pentru Bucovina Rock Castle anul ăsta. Îi știți, da, că e vorba de doi. Aplaudați-i pentru că au făcut o muncă extraordinară. Prostia lor a făcut înconjurul României!”, a spus Florin „Crivăț” Țibu.

După o rundă de hohote și aplauze, liderul trupei Bucovina a continuat: „Ăsta e lucrul pe care trebuie să-l arătăm oamenilor de genul ăsta: niște brațe deschise care sunt gata să-i primească deși sunt proști”.

Ediția a opta a festivalului Bucovina Rock Castle a avut loc în perioada 14-16 august 2018. Scena principală a fost amplasată în șanțul de apărare al Cetății de Scaun a Sucevei. La eveniment au participat 11.940 de spectatori.

Articolul precedentUn tânăr din Stroiești a murit electrocutat, după ce a încercat să pescuiască folosind o instalație electrică improvizată
Articolul următorAgresorul unui tânăr de 24 de ani reținut pentru tentativă de omor