VIDEO Iluminatul de la Zidul Morții nu mai funcționează deși județul Suceava este de câteva zile sub atenționare meteorologică de ceață densă

Zidul Morții din Suceava, loc devenit cunoscut pentru accidentele foarte grave produse acolo, a rămas în beznă completă deși județul este sub avertizare de ceață densă.

Intersecția DN 17 cu șoseaua de centură a municipiului Suceava, acolo unde un pilon a fost construit în mijlocul drumului pentru a susține un viaduct, a devenit cunoscut în întreaga țară cu denumirea de Zidul Morții. Cinci persoane au murit până acum după ce mașinile în care se aflau s-au izbit frontal în pilonul supranumit Zidul Morții. Două accidente, cu patru victime decedate, s-au produs noaptea, pe ceață densă.

După producerea accidentelor mortale, autoritățile și-au luat angajamentul să sporească măsurile de siguranță în intersecția respectivă. Au fost instalate becuri alimentate de la panouri solare, atât la nivelul DN17, cât și pe viaductul șoselei de centură.

Becurile însă nu mai funcționează deloc de câtea zile. Asta deși județul Suceava s-a aflat toată săptămâna sub avertizare de ceață densă, iar vizibilitatea a fost foarte redusă, mai ales pe timp de noapte.

” frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>