VIDEO Hala unui gater din Frătăuții Noi, distrusă de un incendiu

Un incendiu izbucnit de la scântei sărite de la un aparat de ascuțit pânze metalice a distrus hala unui gater din Frătăuții Noi.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit cu 7 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în comuna Frătăuții Noi.

La sosirea echipajelor, ardea o hală de prelucrare brută a lemnului, cu pericol de propagare la un depozit de cherestea și la casa de locuit a proprietarului.

Au ars hala construită din lemn, cu învelitoare din tablă, patru metri cubi de cherestea, un aparat de ascuțit pânze metalice și un tablou electric. S-au degradat două motoare electrice, cinci metri cubi de cherestea și instalația electrică.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor mecanice provenite de la aparatul de ascuțit pânze, ce au aprins materialele combustibile aflate în apropiere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat depozitul de chereastea și locuința proprietarului, cu bunurile aferente.

Articolul precedentUn polițist criminalist sucevean își îndeamnă colegii din țară să susțină protestul „15 minute” VIDEO
Articolul următorMinistrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vizită de lucru în județul Suceava