VIDEO Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți: 2-4

Foresta Suceava a fost îngenunchiată de propriul portar în derby-ul regional pierdut cu 2-4 (0-1) în fața Bucovinei Rădăuți, vineri, pe stadionul Areni.

Partida Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți, contând pentru etapa a XIV-a a Seriei I a Ligii a III-a la fotbal a avut loc vineri după-amiază pe stadionul Areni din municipiul Suceava.

La meci era așteptat și fostul mare atacant Nicolas Anelka, dar acesta și-a anulat vizita la Suceava în ultimul moment.

Înainte de startul partidei, un drapel de mari dimensiuni a fost desfășurat la centrul terenului, iar spectatorii au ascultat imnul național „Deșteaptă-te, române!” interpretat de eleva Alessia Pop.

Meciul s-a disputat la minus 11 grade Celsius, pe un teren curățat de zăpadă, dar înghețat.

Primul gol a venit după o centrare impecabilă din corner, în minutul 22, Vitu reluând cu capul în colțul scurt. 0-1 avea să fie și scorul pauzei.

În a doua repriză, Foresta a egalat în minutul 52, prin Martin. Golul a fost îndelung contestat de oaspeți care nu erau convinși că balonul a depășit linia porții.

Bucuria galben-verzilor avea să fie de scurtă durată. Rădăuțeanii au profitat fără milă de sarabanda gafelor portarului George Niga. În minutul 56 Niga se împiedică în balon, iar Vișinar înscrie cu poarta goală. După alte patru minute, Ionesi profită de debandada din apărarea Forestei și reia cu capul în poartă de lângă Niga. Martin reduce din diferență în minutul 66, cu capul, dintr-o pasă perfectă a lui Artenie. Scorul final, 2-4, a fost stabilit de Stănescu, cu un lob de la marginea careului.

Rezultatele etapei a XIV-a a Seriei I a Ligii a III-a:
Şomuz Fălticeni – CSM Râmnicu Sărat: 1-0
CSM Focşani – FC Botoșani 2: 1-1
Foresta Suceava – Bucovina Rădăuţi: 2-4
CSM Roman – Gloria Buzău: nedisputat
KSE Târgu Secuiesc – Ceahlăul Piatra Neamţ: 1-0
Metalul Buzău – Sănătatea Darabani: 5-1
Sporting Lieşti – CSM Paşcani: 1-0
Suporter Club Oţelul – Ştiinţa Miroslava: 2-1