VIDEO Dacian Cioloș a anunțat, la Suceava, că este dispus să candideze la toate alegerile din 2019 și 2020

Liderul Mișcării România Împreună, fostul premier Dacian Cioloș, a anunțat, la Suceava, că este dispus să candideze la toate alegerile din 2019 și 2020.

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a participat, miercuri, la o dezbatere publică în municipiul Suceava. Cioloș este președinte fondator Mișcării România Împreună și al Platformei România 100. La dezbatere au mai participat Liviu Iolu, co-fondator al Mișcării România Împreună, și Mirabela Amarandei, moderator al comunității tematice Educație.

Dezbaterea publică a fost denumită „Împreună pentru dezvoltarea Bucovinei: Cum valorificăm responsabil resursele naturale, culturale și identitare”. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane.

La sesiunea de întrebări, Dacian Cioloș a fost chestionat dacă va candida la europarlamentarele din 2019. Fostul premier a afirmat că este dispus să candideze la toate alegerile din 2019 și 2020. Ar fi vorba despre alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare.

Pe de altă parte, Dacian Cioloș s-a arătat nedumerit că Tribunalul București încă nu a înregistrat Partidul Mișcarea. „Eu chiar încep să îmi ridic semne de întrebare de ce durează atât de mult. Între timp sunt două partide care au fost înregistrate la Tribunal. La noi încă trenează. Nu știu cine se teme de înființarea partidului nostru. Eu vreau să-i asigur pe români că vom avea partidul politic la timp, că vom fi organizați la timp și că vom câștiga alegerile”, a spus Cioloș.

Cioloș a menționat că între timp partidul își pregătește structurile din teritoriu.

„Noi nu pornim de la zero. În momentul în care noi am anunțat intenția de a înscrie un partid politic, după câteva săptămâni am avut deja peste 40.000, acum avem peste 50.000 de oameni înregistrați pe o platformă internet dintre care mai mult de jumătate vor să se înscrie în partid. Noi avem deja contact cu oamenii aceștia. Avem deja discuții cu cei care vor să se implice activ și începem să organizăm structurile în teritoriu”, a explicat Cioloș.

Articolul precedentProiectil exploziv, găsit într-o gospodărie din Satu Mare
Articolul următorIncendiu pe raza localității Ilișești. Mai multe magazii au fost cuprinse de flăcări