VIDEO Contrabandiști suprinși în flagrant la Brodina de Sus

Mai mulți contrabandiști care mutau țigări din două mașini de teren într-un autoturism au fost suprinși în flagrant de polițiștii de frontieră, la Brodina de Sus.

În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii de frontieră au observat, la Brodina de Sus, județul Suceava, mai multe persoane în timp ce descărcau din două autoturisme de teren mai multe colete și le încărcau într-un alt autoturism.

Suspecții au fugit cu cele două autoturisme de teren. Ei și-au pierdut urma pe drumurile forestiere din zonă. Cel de-al treilea autoturism, un Audi înmatriculat în Bulgaria, a fost abandonat.

În mașina abandonată au fost descoperite mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană. Ulterior, polițiștii de frontieră au găsit abandonat unul dintre cele două mașini cu care au fugit suspecții. În mașină erau mai multe colete cu ţigări.

Cele două autoturisme şi ţigările au fost duse la sediul STPF Suceava. În cele două mașini se aflau 19.660 de pachete cu țigări, fabricate în Ucraina. Țigările în valoare de 230.000 lei au fost confiscate. Cele două mașini înmatriculate în Marea Britanie, respectiv Bulgaria, în valoare de 3.500 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii de frontieră au deschis un dosar penal și încearcă să îi identifice pe suspecți.

Articolul precedentCurse suplimentare de pe Aeroportul Suceava în perioada Crăciunului
Articolul următorCSM Râmnicu Sărat – Foresta Suceava: 1-1