Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației,  au identificat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de  fals privind identitatea.

Vineri dinimeață, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pe sensul de intrare din țară  în calitate de pasager într-un microbuz,  E. M,  cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 33 de ani.

Oamenii legii au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, de către Judecătoria București, în data de 3 aprilie, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea.

Bărbatul de 33 de ani a fost predat unui echipaj din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Suceava  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentUn bărbat din Zvoriștea a fost reținut pentru că a bătut un elev într-o sală de clasă
Articolul următorDouă femei au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce gospodăriile lor au fost cuprinse de flăcări FOTO