Un tânăr fără permis a fost prins de polițiștii rădăuțeni după o urmărire în trafic. Acesta s-a oprit cu mașina într-o bordură.

Marți noapte, în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea spre direcția comunei Marginea, după care, a efectuat manevra de întoarcere continuând deplasarea spre strada Piața Unirii.

La intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Spitalului, acesta a efectuat viraj la dreapta, moment în care a pierdut controlul mașinii, intrând în coliziune cu bordura ce delimitează trotuarul de carosabil. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani din municipiul Rădăuți.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Articolul precedentUn muncitor a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut în gol de la etajul cinci al unui bloc aflat în construcție
Articolul următorUn muncitor a spart cu buldoexcavatorul o coloană de gaz