Șoferul de 24 de ani din comuna Păltinoasa s-a ales cu dosar penal. Urmărirea în trafic a avut loc duminică noapte pe DN 17, pe raza orașului Frasin.

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula cu viteza peste limita legală, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, fiind oprit pe strada Aleea Piatra Pinului.

La volanul autoturismului a fost identificat tânărul de 24 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

O altă urmărire în trafic a avut loc pe raza municipiului Suceava, duminică dimineață.

În timp ce acționa pe B-dul George Enescu, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea până în parcarea unei unități de cult, unde a oprit autoturismul, a sărit gardul unei proprietăţi și a ieşit în strada Aleea Jupiter, fiind ajuns, prins şi încătuşat de polițiști.

Conducătorul auto, identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 23 de ani din comuna Moara, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Articolul precedentPolițiștii suceveni continuă programul de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor FOTO
Articolul următorA accidentat cu mașina o biciclistă și a fugit de la fața locului