Un bărbat de 61 de ani din municipiul Suceava a ajuns la spital după ce a căzut în gol de la o înalțime de 1,5 metri. Acesta este angajat ca zidar la o firmă din municipiul Suceava.

Joi dimineață, bărbatul  s-a prezentat la serviciu şi a intrat în sala lifturilor cu intenţia de a urca la etajul doi, unde are vestiarul. Cu toate că există un lift pentru persoane, zidarul s-a îndreptat către liftul de marfă, pe întuneric, fără a aprinde lumina. Acesta a deschis uşa liftului şi a păşit în interior, fără a observa că liftul era la un etaj superior, căzând în gol circa 1,5 metri. Bărbatul a sunat un coleg, care a venit imediat şi l-a ajuta să iasă din camera liftului.

Administratorul firmei a sunat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava. Bărbatul a suferit o fractură col femural și a fost internat în secția de ortopedie a spitalului.

Polițiștii fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.