Tragedie. Un tânăr de numai 20 de ani, din localitatea suceveană Bosanci, a murit după de i s-a făcut rău la sala de sport. Acesta a suferit un anevrism cerebral rupt.

În data de 1 ianuarie, Paul Drăgoi s-a deplasat la o sală de sport din comuna Ipotești. Acolo, la un moment dat i s-a făcut rău și a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. Ulterior, tânărul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență din Iași, având diagnosticul de anevrism cerebral rupt. Acesta a rămas internat în unitatea spitalicească, unde a fost operat. A doua zi după operație tânărul și-a strâns mama de mână și dădea semne că își revine, numai că evoluția ulterioară a fost una nefavorabilă din cauza unor complicații. În data de 19 ianuarie părinții acestuia au primit vestea cumplită că fiul lor a murit. Toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

„…Dacă îți moare părintele, te numești orfan. Dacă îți moare partenerul de viață, te numești văduv. Dar dacă îți moare copilul… nu există cuvânt care să exprime durerea.
O grea suferință și total neimaginabilă pentru noi, o poartă mama și tatăl lui Paul.

Un parinte spunea că Dumnezeu ia la el pe om atunci când omul e cel mai apropiat de El.
Paul, dragul nostru, tu ți-ai pregătit drumul și locul între îngeri. Te-am vrut înapoi pentru noi, dar Domnul te-a dorit și te iubește mai mult. Ne vei fi tuturor pildă de viețuire și așa să îndreptăm viețile noastre. Ai fi avut un viitor strălucit și bosâncenii s-ar fi mândrit cu-așa un gospodar. Dar pentru tine, a bătut ceasul morţii. Veșnică să-ți fie pomenirea și în fața tronului dumnezeiesc să te rogi și pentru noi… cei rămași să ne luptam cu greutățile acestei lumi. Paul a fost un dar al cerului trimis pentru noi cei care l-am cunoscut”, a scris Iosif Andronic pe facebook.

Articolul precedentUn bărbat fără permis a provocat un accident cu o victimă. Pentru a nu fi prins de polițiști a vândut mașina avariată la dezmembrări
Articolul următorContribuție importantă a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava la studiul efectelor majore ale schimbărilor globale de temperatură asupra creșterii arborilor